RnR
Член клуба
Пользователи
:) 3
Офлайн
LL RnR !
|
|
« : Октября 01, 2015, 16:17:26 pm » |
|
Поміняв сьогодні стару люстру з протитуманками на новий варіант. Дальнє світло зверху нормально, а от протитуманки стали старі, скло в лінзах помутніло, та і зовнішніх вигляд перестав радувати(це головне))). Старий варіант: Новий варіант: Крайні ліхтарики відсунув на самий край поперечини і повернув десь на градусів 35 в сторону обочини. Допомагає...кажуть ))) Ще не підключив, але вже отримую задоволення....морально-естетичне.
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
Dim-Dim
|
|
« Ответ #1 : Октября 01, 2015, 16:29:48 pm » |
|
Красиво!
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #2 : Октября 01, 2015, 16:52:11 pm » |
|
Красиво! Дякую ) Перебрав в інтернеті варіантів з 50 різних фар, навіть подивлявся на китайські комплекти з чотирьох фар на пластиковій основі(на липучці)...... Вигляд спереду:
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
98white89
Moderator
Пользователи
:) 20
Офлайн
нас ждут великие дела и италия
|
|
« Ответ #3 : Октября 01, 2015, 17:37:13 pm » |
|
Красиво получилось, скоро посмотрю как светит.
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #4 : Октября 01, 2015, 17:49:22 pm » |
|
Красиво получилось, скоро посмотрю как светит.
Надіюсь, що все ж підключу до п"ятниці 9 жовтня ... зараз думаю сточити ступічні шпильки і нарешті поставити проставки.
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
98white89
Moderator
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #5 : Октября 01, 2015, 18:12:49 pm » |
|
Ну проставки можно и не спешить ставить а то у меня и так машинка ниже твоей
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #6 : Октября 01, 2015, 18:19:35 pm » |
|
Ну проставки можно и не спешить ставить а то у меня и так машинка ниже твоей Так проставки на висоту не впливають, взагалі. Розширюється тільки колія авто за рахунок виносу колеса на ширину проставок. Але як скажеш...можу і не ставити )))
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
98white89
Moderator
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #7 : Октября 01, 2015, 20:24:09 pm » |
|
Я по этому и говорю, твоя машина выше моей сейчас а так будет ещё и шире))) Ставь конечно, очень интересно посмотреть будет.
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #8 : Октября 01, 2015, 21:15:43 pm » |
|
Може і поставлю, якщо наважусь обрізати ступичні шпильки.
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
98white89
Moderator
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #9 : Октября 01, 2015, 21:24:54 pm » |
|
хе хе ... я могу если тебе жалко, только я это буду делать впервые
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #10 : Октября 01, 2015, 22:11:29 pm » |
|
Спасибо...не стОит... ... Хотя...я подготовился, нашел оригинальные шпильки, в наличии в Украине, 92-00 грн шт. Так что после шашлыка возьмем молот и долото + болгарку и пойдем делать шпилькам обрезание...
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #11 : Октября 06, 2015, 07:01:18 am » |
|
Подключено и испытано. Вчера был выезд в ночной лес и поле для регулировки и испытания всего света: Благо поле за воротами, а до леса целых 100 м. Несмотря на небольшой размер фонарики оказались ну очень эффективными. Развернутые в сторону обочины фонари таки очень дополняют картину освещения. Только нужно все же было развернуть немного больше, а разворот по горизонтали не регулируется в виду конструкции крепления фонарей. Но и так довольно неплохо. Четыре фонаря , направленные прямо, посадил* на одну кнопку включения, а боковые на другую. Как показывает практика это излишество, ибо работают фонари всегда вместе, но пусть будет. При включении всего бортового света, нижнего(ближний+противотуманки) и верхнего(противотуманки+дальний), езда в условиях кромешной тьмы довольно не напряжное занятие ) Один из плюсов верхнего света:
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
Mini
Пользователи
:) 0
Офлайн
|
|
« Ответ #12 : Октября 06, 2015, 08:43:07 am » |
|
А как гаишники? За такое беспокоят? И можете намалевать схему подключения такого освещения? Там вроде через реле нужно? Как это грамотно осуществить?
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #13 : Октября 06, 2015, 16:42:12 pm » |
|
А как гаишники? За такое беспокоят? И можете намалевать схему подключения такого освещения? Там вроде через реле нужно? Как это грамотно осуществить?
На рахунок ДАЙ ніколи навіть мова про люстри на даху не заходила . Сім років їжджу з різними люстрами на даху і нічого. І далеко і багато їздив, але всі поїздки по Україні. Останні роки, коли їду по трасі за межі області, то використовую(інколи) кришечки на фонарі дальнього світла: Про підключення більше і толковіше саже будь який авто електрик на будь якій тюнінг фірмі, навіть на будь якому СТО. Нічого складного і екстраординарного. А при не регулярному і не тривалому використанні люстр мови про другий акумулятор взагалі немає.
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
98white89
Moderator
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #14 : Октября 06, 2015, 18:09:47 pm » |
|
Ну нужно будет посмотреть в живую и сравнить с моей диодной люстрой. У твоих должен быть свет насыщенней и более приятен глазу чем мои светодиоды. Меня несколько раз, просили включить гаишники люстру, очень интересно им было но каких либо намеков, про запреты не было.
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #15 : Октября 06, 2015, 19:37:23 pm » |
|
Ну нужно будет посмотреть в живую и сравнить с моей диодной люстрой. У твоих должен быть свет насыщенней и более приятен глазу чем мои светодиоды. Меня несколько раз, просили включить гаишники люстру, очень интересно им было но каких либо намеков, про запреты не было. Готель де ви будете жити на початку лісу, а той ліс виходить на каскад озер, далі поле...потім знову ліс і так далі. От туди і проїдемся ввечері, посвітимо люстрами ) . Тим паче, що дорога там більш-менш і все поряд, до озер км 3...
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
98white89
Moderator
Пользователи