RnR
Член клуба
Пользователи
:) 3
Офлайн
LL RnR !
|
|
« : Сентября 15, 2015, 19:41:17 pm » |
|
Запрошуємо на Луцьк Автофест, який відбудеться в Луцьку 11 жовтня в неділю. "Запрошуємо" - це не тільки RnR і Крава(буде на спец. авто))), але й організатори фесту. Запрошували наш HUMMER club Украина. Вже начебто дали згоду клуби Мерседес, БМВ та ще хтось, зараз точно не скажу. "участь" - це потусуватись, себе показати та на людей і на авто подивись. Раллі, болота та екстріму НЕ БУДЕ, не той формат фесту. Все буде чистенько та чемно. Уточнену інформацію закину за декілька днів. Зараз вирішується питання обіцяного спонсорства міськради... * * * * * * * * * * * * * * * * * * Знаю що дохлий номер взагалі, але все ж... Ми могли б зібратися, нарешті, в п"ятницю. В суботу цікаво прокатались би по Волині в експедиційно-пізнавальному форматі, по історичним, природним та іншим цікавим місцям(маршрут організую). Житло, харчування та ін. побутові фішки організую. А в неділю прийняли б участь у фесті, активну участь чи пасивне споглядання, звісно по-бажанню ). Залишилось трохи менше місяця.
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
98white89
Совет клуба
Пользователи
:) 20
Офлайн
нас ждут великие дела и италия
|
|
« Ответ #1 : Сентября 16, 2015, 01:08:17 am » |
|
Я буду стараться приехать !!! Хочу попробовать себя в конкурсе по автозвуку в классе стандарт Давно не виделись и рад буду повидаться Можно сбросить что то по проживанию, чтоб не далеко от места мероприятия? Чтоб прикинуть бюджет поездки
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #2 : Сентября 16, 2015, 06:09:07 am » |
|
Я буду стараться приехать !!! Хочу попробовать себя в конкурсе по автозвуку в классе стандарт Давно не виделись и рад буду повидаться Можно сбросить что то по проживанию, чтоб не далеко от места мероприятия? Чтоб прикинуть бюджет поездки Чудово. По проживанню - в нас ВСЕ практично недалеко від місця фесту ) В середньому, непоганий стандарт в районі 300 грн за номер зі сніданком. Дешевше є, але не варто, бо це все готелі/мотелі для "погодинної ночівлі" і обстановочка відповідна. Підберу і скину інфу, забронюю. Харчування(обід, вечеря) за мною. Обіди в моїх пабах, а вечерю можна організувати в мене вдома - шашлик-башлик, можна прогулятись в ліс до озер і всяке таке."как пожелаем, так и сделаем" (с) http://v.lutsk.ua/catalog/hotels/hotel/restpark-2.html/comment-page-1#comments - досить непоганий готель, через дорогу ліс, до місця феста рівно 10 км. Знаю, бо відносно недалеко від мого будинку.
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
98white89
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #3 : Сентября 16, 2015, 10:50:29 am » |
|
Мне все нравиться, 99% что буду. Теперь нужно определиться на чем ехать, на пузатерке или на хомяке ))) Я ведь и в мерсоклубе числюсь )))
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #4 : Сентября 16, 2015, 15:46:08 pm » |
|
Мне все нравиться, 99% что буду. Теперь нужно определиться на чем ехать, на пузатерке или на хомяке ))) Я ведь и в мерсоклубе числюсь )))
Мерсов много...БМВ много... всего много... А от Хаммер такой ОДИН ))) Та і ми начебто на Хаммер форумі домовляємось. Кажи коли будеш, забронюю завчасно. Бо в нас 27 вересня свято української кухні, то вже виникли проблеми з житлом для гостей в нормальних готелях.
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
98white89
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #5 : Сентября 16, 2015, 19:37:33 pm » |
|
Всё, сомнения прошли, еду на хомяке!!! Ну правильно наверное будет приехать 9го, чтоб провести полных два дня 10го и 11го у вас в гостях, ну а 12го выезжать обратно днем. Получается три ночи с 9го на 12е , номер стандарт на двоих.
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #6 : Сентября 16, 2015, 20:16:20 pm » |
|
Всё, сомнения прошли, еду на хомяке!!! Ну правильно наверное будет приехать 9го, чтоб провести полных два дня 10го и 11го у вас в гостях, ну а 12го выезжать обратно днем. Получается три ночи с 9го на 12е , номер стандарт на двоих.
Ок. Завтра і забронюю. Сьогодні підтвердили, міськрада типу виділяє кошти на фест, однако вибори на носі ) Поки що маємо трьох членів клубу: 1. Крава - вчора підтвердив. 2. RnR - на місці. 3. 98white89 - сьогодні підтвердив.
Підтягуйтеся, це ж вихідні. Ну мусять же бути зустрічі клубу, раз клуб начебто є... І тема підходяща, і взагалі. Погода на 10 та 11 жовтня в нас має бути сонячна і тепла, як на жовтень:
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #7 : Сентября 17, 2015, 12:03:21 pm » |
|
Замовив...Тільки не в РЕСТПАРКУ, бо саме на ці числа ВСІ номери вже заброньовані... Замовив стандарт в АЛЬТАМІРІ - http://altamira.com.ua/index.html, це через дорогу від Рестпарку який в полі, а Альтаміра в лісі. Альтаміра буде покраще ніж Рестпарк...але ціна залишається як і говорили - 300 грн зі сніданком. Для наглядності: Жовта стрілка в лісі то напрям до моєї хатки...десь метрів 350-400 по прямій ) А до Луцька не 5 км, а десь 4,5 км... 5 км то засікав від хати.
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
98white89
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #8 : Сентября 17, 2015, 14:28:13 pm » |
|
Мне все подходит, да еще с таким соседством
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #9 : Сентября 17, 2015, 18:21:46 pm » |
|
В програмі зустрічі також: Вже замовив в Шацьку вугрів зі Світязя... на 9 жовтня підвезуть свіжих, не заморожених: Підуть на шашлик власного виробництва: ...ну і свіжо вуджених(копчених) теж доставлять...під пиво КАЗКА...та і без пива непогано йдуть ) : Ну і ще багато всякого, і духовно-пізнавального і тлінно-шлункового )
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
98white89
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #10 : Сентября 17, 2015, 21:06:29 pm » |
|
Эх.... после увиденного начал складывать рюкзак, чтоб ничего меня не задерживала перед выездом))) Не пойму, какие дела могут помешать нашим клубням пропустить такой праздник живота?))) Давайте присоединяйтесь к нашей веселой компании, а она веселая
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #11 : Сентября 25, 2015, 23:30:32 pm » |
|
До речі, дуже по темі автофеста )...Завтра, 27 вересня в нас в Луцьку мав відбутися фестиваль національної кухні : Так от, в зв"язку з тим, що погодні умови 27 вересня не дозволяють повноцінне проведення фестивалю національної кухні(цілий день буде ДОЩ), фестиваль переноситься на.......вірно, на 11 жовтня, в один день з автофестом ) Маю певне відношення до фестивалю національної кухні, і відповідально заявляю - буде дуже класно і весело. Якщо хтось сумнівався чи їхати, то тепер точно не варто. Два цікавих феста в один день + різні позитиви від зустрічі з однодумцями.
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
98white89
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #12 : Сентября 26, 2015, 18:05:03 pm » |
|
Очень приятный сюрприз
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #13 : Сентября 26, 2015, 18:24:16 pm » |
|
Очень приятный сюрприз Привіт. Крава дзвонив ? Мав тобі передзвонити...ще позавчора, дещо запропонувати. Приїжджав на плямистому бобіку-лахмані ))) Щось типу Хюндай. Начебто на ньому і має бути 11 жовтня.
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
98white89
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #14 : Сентября 26, 2015, 19:26:33 pm » |
|
Да, звонил Спасибо ему большущее, но ничего не меняется. Все так же как и договаривались.
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #15 : Сентября 26, 2015, 20:05:13 pm » |
|
Да, звонил Спасибо ему большущее, но ничего не меняется. Все так же как и договаривались.
Ок.
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #16 : Октября 08, 2015, 12:10:38 pm » |
|
Сьогодні приїхали вугрі зі Світязя на неофіційну частину. Два свіжих, кіло триста і кіло двісті, на шашлик, та копчені до пива, та і без пива непогано йдуть) : Пиво також в наявності, наше бочкове волинське справжнє, ЖИВЕ, з терміном придатності СІМ днів (!). Ще є волинські гриби, мариновані в заначці і свіжі, зараз в нас гриби пішли...ну і всяке різне. Екскурсії по самих культових шлунково*-розважальних місцях міста також в програмі...все інше як вийде ) Ще є час сказати - А, какого черта, сколько той жизни.... та рішуче сісти в авто і приїхати....
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
98white89
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #17 : Октября 08, 2015, 15:46:03 pm » |
|
Какая красота, желудок уже урчит предвкушая пир Присоединяйтесь к празднику живота.
|
|
|
|
|
|
|
98white89
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #18 : Октября 10, 2015, 00:06:20 am » |
|
Ну что, добрался я быстро и комфортно. На подьезде к городу меня встретил Игорь, поселил, дал немного времени посмотреть на то что у меня есть в номере и приготовиться к ужину. Сразу пропущу подробности, о том как мы тепло и долго болтали все вместе, с присоединившимся к нам Кравой и расскажу коротко про пир который нам устроил Игорь. Был замечательный грибной суп, шашлык из угря и такой же вкусный копченный угорь с живым пивом. Фото толком сделать не получилось, так как были заняты общением и делились новостями с последней нашей встречи. Фото прилогаю. Далi буде...
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #19 : Октября 10, 2015, 20:34:53 pm » |
|
Просто декілька фото... Ми на злітній смузі Луцького аеропорту, тільки там тепер літають драг рейсери і проводяться різні авто тусовки. Саня показує які він вугрі на Світязі ловив: На території аеропорту: Пізнавальна частина, на мурах луцького замку Любарта:
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #20 : Октября 10, 2015, 20:49:20 pm » |
|
Наші автівки:
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #21 : Октября 12, 2015, 17:25:23 pm » |
|
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
98white89
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #22 : Октября 14, 2015, 12:48:47 pm » |
|
Ну вот мы и вернулись назад в Киев, а воспоминания о поездке, еще долго будут греть нас. Спасибо Игорю и Сане за приглашение, за отличную экскурсию по городу, а так же теплые и дружные посиделки, самое главное вкусные. Фото закину вечером, что то ведь фоткали
|
|
|
|
|
|
|
alexander
Кандидат
Пользователи
:) 1
Офлайн
Hummer H3X 3.7
|
|
« Ответ #23 : Октября 14, 2015, 18:55:53 pm » |
|
Почему-то у RNR на фото машина кажется больше чем у White.
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #24 : Октября 14, 2015, 19:25:42 pm » |
|
Почему-то у RNR на фото машина кажется больше чем у White.
Візуальний ефект...за рахунок різних навішаних "цяцьок", широкої 20" гуми і світлого кольору авто.
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
98white89
Совет клуба
Пользователи