RnR
Член клуба
Пользователи
:) 3
Офлайн
LL RnR !
|
|
« : Октября 28, 2011, 07:33:53 am » |
|
Починалось так: Пройшло три роки: І це ще навіть не середина процесу, а закінчення початкової стадії.... )))) Нет предела совершенству..... Типу як казав Великий Сальвадор - " не бойся достичь совершенства - тьі его никогда не достигнешь"(с).... Народилась лірична фраза - ОБВЕС И ТЮНИНГ НЕЛЬЗЯ ЗАКОНЧИТЬ, ЄТОТ ПРОЦЕС МОЖНО ТОЛЬКО ПРЕКРАТИТЬ ....
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #1 : Октября 28, 2011, 07:35:33 am » |
|
давай фото народу )
Згодом поставлю ті цяцьки і викладу світлини... А поки - http://www.hummerclub.com.ua/forum/index.php?topic=2843.0 - як було, та що стало з моїм Бобіком....
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #2 : Октября 28, 2011, 07:37:32 am » |
|
Спасибо за отзыв С задней щеткой есть такой вопрос. На нашем сайте задних дворников есть 2 вида) http://auto.fanauto.com.ua/search.html#!car_maker=43&car_mark=66&group=223 и Первый - Код товара: 3881955 ACDelco, который достался Вам - требует перестановки защелки со старого дворника, наверное это не проблема, подумали Янки привязывая применяемость к Н3. Второй - Код товара: 3885184 - GM, защелка подходит. Сорри что не предупредил сразу... как-то вылетело из головы. Та все нормально ... Сорок хвилин гарного настрою під час прилаштування щітки не купиш ні за які гроші....
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
krava
Совет клуба
Пользователи
:) 21
Офлайн
|
|
« Ответ #3 : Октября 28, 2011, 07:58:45 am » |
|
да. Вітаю Вас. Накінець-то ви з оз.Пісочного в Турійському районі Волинської області добралисі в Карпати!
|
|
|
|
|
|
|
krava
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #4 : Октября 28, 2011, 08:03:32 am » |
|
Спасибо за отзыв С задней щеткой есть такой вопрос. На нашем сайте задних дворников есть 2 вида) http://auto.fanauto.com.ua/search.html#!car_maker=43&car_mark=66&group=223 и Первый - Код товара: 3881955 ACDelco, который достался Вам - требует перестановки защелки со старого дворника, наверное это не проблема, подумали Янки привязывая применяемость к Н3. Второй - Код товара: 3885184 - GM, защелка подходит. Сорри что не предупредил сразу... как-то вылетело из головы. Та все нормально ... Сорок хвилин гарного настрою під час прилаштування щітки не купиш ні за які гроші.... Сьогодні коли будеш ставити розширювачі арок проконтролюй, шоб у майстрів не було болгарки. А то вони тобі зможуть розширити арки без самих причандал. Тобість роботу зроблять і ще й запасні частини в них залишаться.
|
|
|
|
|
|
|
Бо.
|
|
« Ответ #5 : Октября 28, 2011, 08:45:15 am » |
|
Хаммер как пластилин , рад что общаюсь с ребятами искренне любящие этот автомобиль
|
|
|
|
|
|
|
Бо.
|
|
« Ответ #6 : Октября 28, 2011, 08:47:01 am » |
|
Лишнии детали это святое !
|
|
|
|
|
|
|
Alex Ice
|
|
« Ответ #7 : Октября 28, 2011, 10:08:22 am » |
|
И фотоотчет конечно же)))
|
|
|
|
|
|
|
PMR
Член клуба
Пользователи
:) 20
Офлайн
Нummer не машина а ...!
|
|
« Ответ #8 : Октября 28, 2011, 13:30:07 pm » |
|
любовь творит чудеса
|
|
|
|
ваш единомышленник
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #9 : Октября 28, 2011, 14:55:19 pm » |
|
Болгарка* це найперший інструмент будь якого майстра-профі... від будівельника, електрика і тепе до комп"ютерщика, лікаря і теде.... Без болгарки ніяк...
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #10 : Октября 28, 2011, 14:57:55 pm » |
|
И фотоотчет конечно же)))
Завтра буде. Тільки завтра заберу авто....ще музику* оновлюють... Колонки задньої правої накрились* і піщалки задніх пасажирів... Чогось склякли... (((
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #11 : Октября 28, 2011, 15:10:04 pm » |
|
да. Вітаю Вас. Накінець-то ви з оз.Пісочного в Турійському районі Волинської області добралисі в Карпати! Ой дякую... Тільки Карпати це в мене самий перший маршрут для кожної нової автівки....а потім все інше. А це фото з оз. Перемут, на Шацьких.... А жесть там дрога до оз Мошне, та місця навколо цього озера. Там недалеко шлях контрабасу в Білорусь і звідти... Місця гнилі, фіг знає де ще Україна, а де вже Білорусь...можна випадково і до них заїхати. Наші погранци ще нормальні, приколісти ))) а бульбаші злі як собаки.
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #12 : Октября 28, 2011, 15:15:06 pm » |
|
Хаммер как пластилин , рад что общаюсь с ребятами искренне любящие этот автомобиль
Дякую... Взяв Н3 випадково, думав перекантуюсь рік-другий і продам. Але все... Залишається в якості улюбленого коня*... )))
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #13 : Октября 28, 2011, 15:20:45 pm » |
|
любовь творит чудеса
Особенно любовь усиленная материальной стороной ))))) Так в будь якому коханні...до будь КОГО, чи до будь ЧОГО.... На жаль...чи на щастя...фіг його знає...
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
vaska
Член клуба
Пользователи
:) 22
Офлайн
|
|
« Ответ #14 : Октября 28, 2011, 15:39:55 pm » |
|
Зачетная авто!
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #15 : Октября 28, 2011, 15:45:03 pm » |
|
Зачетная авто!
Дякую... Не полюбити це авто просто неможливо. Спочатку виникає шана та повага, а потім щире кохання...
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #16 : Октября 28, 2011, 15:49:42 pm » |
|
да. Вітаю Вас. Накінець-то ви з оз.Пісочного в Турійському районі Волинської області добралисі в Карпати! А точно, схоже на Пісочне...на те, що в Старовижівському, там ще класні грибні місця. Та й на Пісочне Шацьких озер теж дуже схоже, і там знаю класні грибні місця... ...
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #17 : Октября 28, 2011, 16:09:23 pm » |
|
А взагалі то, і без всякого обвісу і тепе авто саме по собі дуже класне:
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
Бо.
|
|
« Ответ #18 : Октября 28, 2011, 16:23:15 pm » |
|
от и я пришел к этому выводу после 3шт Н3 и 4шт Н2 ))))))))))))))))
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #19 : Октября 28, 2011, 16:39:08 pm » |
|
от и я пришел к этому выводу после 3шт Н3 и 4шт Н2 )))))))))))))))) А саме головне - це харизматична зовнішність підкріплена такими ж внутрішніми* можливостями.... Так би мовити повна відповідність зовнішності до можливостей.... )))) Перша автівка в яку тільки сів і відчув - от воно, моє.... ))))
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
krava
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #20 : Октября 28, 2011, 17:25:24 pm » |
|
от и я пришел к этому выводу после 3шт Н3 и 4шт Н2 )))))))))))))))) А саме головне - це харизматична зовнішність підкріплена такими ж внутрішніми* можливостями.... Так би мовити повна відповідність зовнішності до можливостей.... )))) Перша автівка в яку тільки сів і відчув - от воно, моє.... )))) І добавити нічого. чиста правда! о є: Сто лят Вам!
|
|
|
|
|
|
|
Alex Ice
|
|
« Ответ #21 : Октября 28, 2011, 17:35:05 pm » |
|
----------------------------------
-------------------------- Перша автівка в яку тільки сів і відчув - от воно, моє.... )))) +1
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #22 : Октября 29, 2011, 06:13:49 am » |
|
от и я пришел к этому выводу после 3шт Н3 и 4шт Н2 )))))))))))))))) А саме головне - це харизматична зовнішність підкріплена такими ж внутрішніми* можливостями.... Так би мовити повна відповідність зовнішності до можливостей.... )))) Перша автівка в яку тільки сів і відчув - от воно, моє.... )))) І добавити нічого. чиста правда! о є: Сто лят Вам! Ой дякую...і Вам дай Боже... До речі, мій штурман тобі привіт передає Вчора чомусь згадась минула "акція" Каже, що ти дуже еротично виглядав в костюмі, босий і по коліна в болоті ...
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #23 : Октября 29, 2011, 06:29:50 am » |
|
І раз тема ФОТО, то просто випадкове фото: Можна і підпис до світлини - ДЕ НАРОДЖУЮТЬСЯ ВЕСЕЛКИ(рос. где рождаются радуги)....
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
|
Бо.
|
|
« Ответ #25 : Октября 30, 2011, 06:41:16 am » |
|
При установке шнорхеля прошу обротить внимание что комп двигателя тоже нужно защищать от воздействия воды !!!!
Я уже менял как то ....
560$...
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #26 : Октября 30, 2011, 11:18:48 am » |
|
При установке шнорхеля прошу обротить внимание что комп двигателя тоже нужно защищать от воздействия воды !!!!
Я уже менял как то ....
560$...
Дякую за пораду...навіть і подумати такого не міг... Вік живи - вік учися.....так дурнем і помреш ....
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
Бо.
|
|
« Ответ #27 : Октября 30, 2011, 15:05:51 pm » |
|
Я уже менял как то ....
560$...
Дякую за пораду...навіть і подумати такого не міг... Вік живи - вік учися.....так дурнем і помреш .... Если вы конечно хотите в водичку заезжать ))))
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #28 : Октября 30, 2011, 16:26:06 pm » |
|
Я уже менял как то ....
560$...
Дякую за пораду...навіть і подумати такого не міг... Вік живи - вік учися.....так дурнем і помреш .... Если вы конечно хотите в водичку заезжать )))) В водичку заїжджаю регулярно... Після того, як в 2004 році втопив в річці(гідроудар) восьмимісячний Ніссан Терано-2....то ставлю на бобіки шнорхелі. Тільки з Н3 проявив халатність ))))три роки їздив без шнорхеля...хоч води не обминав, особливо в Карпатах... Правда заїжджав та переїжджав річки акуратно...а не з розгону, як раніше )))
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
Alex Ice
|
|
« Ответ #29 : Октября 30, 2011, 16:37:20 pm » |
|
Я уже менял как то ....
560$...
Дякую за пораду...навіть і подумати такого не міг... Вік живи - вік учися.....так дурнем і помреш .... Если вы конечно хотите в водичку заезжать )))) В водичку заїжджаю регулярно... Після того, як в 2004 році втопив в річці(гідроудар) восьмимісячний Ніссан Терано-2....то ставлю на бобіки шнорхелі. Тільки з Н3 проявив халатність ))))три роки їздив без шнорхеля...хоч води не обминав, особливо в Карпатах... Правда заїжджав та переїжджав річки акуратно...а не з розгону, як раніше ))) Я Судзуку Х-90 утопил в болоте,еле-еле успели вылезти,трясина блин,а с виду кочки были и человек проходил, там где то до сих пор и похоронена)
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #30 : Октября 30, 2011, 17:31:25 pm » |
|
Я Судзуку Х-90 утопил в болоте,еле-еле успели вылезти,трясина блин,а с виду кочки были и человек проходил, там где то до сих пор и похоронена)
Круто... ))) В мене легше було, річку пререїжджав, а там яма була...капот в воду, але відразу стартанув далі...вистачило. Коли двіжок розібрали, то там жуть була - шатуни погнуті були(!!!), кусок гільзи відірвало, і тепе... Кошмарна картинка. Саме цікаве почалося потім - авто з салону тільки вісім місяців от роду, на гарантії...страховка була по самій повній програмі.... Шоу було ще те... Ніфіга добитись від них не можна... Прийшлось як завжди....то салон просто обміняв на нове авто... )))) Відразу поставив ШНОРХЕЛЬ....
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
|