RnR
Член клуба
Пользователи
:) 3
Офлайн
LL RnR !
|
|
« : Октября 06, 2011, 21:58:40 pm » |
|
Після трьох років експлуатації нарешті вирішив залишити Н3 на "всю оставшуюся", в якості "любимой жены" ... )))) Для початку пройдемось по екстер"єру і обвісу. Лебідку, багажник на дах, кєнгур, люстру і всяку муйню причепив практично відразу... А саме перше - це музон...але зараз не про це.... Вже зараз замовив: Шнорхель штука користна, по прямому призначенню спряцьовує нечасто, але воно того варте. Маю невеселий досвід - в 2004 році практично нова автівка(вісім місяців з салону) НІССАН Терано-2(бензин) при черговому переїзді через річечку сьорбнула води і нафіг склякла - гідроудар..... Подальший геморой описувати не буду. Шнорхель практична штука, ставив на автівки, тільки з Н3 проявив халатність, виправлюсь... Силовий захист порогів і навіть зі сходинками для ніг, практична фішка. Зараз їжджу з черговою погнутою Вінбівською підніжкою...влупив в каменюку. Минулий комплект погнутих на каменюках підніжок подарував водієві, не знаю куди він дів, може кинув у фундамент і залив бетоном... Таке враження, що ці підніжки китайози крутять з фольги.... Драбинка до багажнику на даху. Корисна штука, задовбався постійно стрибати як мавпа на дах....в мене там постійно лежать сумки з різними цяцьками - типу сокири, кувалди, лопати і лопатки, якір, фіксатор якоря, гумові костюми.... і всяка така муйня.... Розширювачі арок в комплекті з бризговиками. Нафіга воно потрібно, і сам не знаю...але нєхай буде ))) А бризговики річ корисна. Автівка миється раз на квартал, і хочеться щоб хоч парочку днів була більш-менш чиста )))) Хоча, постійно обривав передні, то вже з рік-півтора їжджу без передніх. Люблю курити....))) А ще й дефлектори типу хромовані, то це взагалі підкупило )))) А це взагалі вершина корисності і практичного підходу )))) Іще різної фігні замовив. Це все цяцьки, в основному... М"о ще щось причепити ?....Щоб вже точно було як на Новорічній ялинці... )))) Ще хочу переставити на 20" диски. Є якісь нестиковки чи протипоказання ?!?!?!? Може хто гуму підкаже...бажано "тракторну".... Маю багато серйозних питань по агрегату та ходовій...але іншим разом, не все відразу.....
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
zonda
Кандидат
Пользователи
:) 2
Офлайн
|
|
« Ответ #1 : Октября 06, 2011, 23:16:17 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #2 : Октября 07, 2011, 06:11:20 am » |
|
Данке за зсилки... Цікаві стопи... Поки що намагаюсь ще трохи підходити з точки зору функціональності/крисності....Ну типу )))) Захистив стопи: А повний хром-пакет класно дивиться на чорному кольорі, в мене сірий. Приходиться тулити як хром і чорний колір, так і сірий....
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
Бо.
|
|
« Ответ #3 : Октября 07, 2011, 06:13:38 am » |
|
|
|
|
|
|
|
|
98white89
Совет клуба
Пользователи
:) 20
Офлайн
нас ждут великие дела и италия
|
|
« Ответ #4 : Октября 07, 2011, 09:31:34 am » |
|
под твой стиль подойдут другие расширители !!! наш товарищ хочет снять такие как на картинке и поставить типа как наружные которые не будут скрадывать арочное пространство может у Васи есть фотки их и он выложит
|
|
|
|
|
|
|
|
krava
Совет клуба
Пользователи
:) 21
Офлайн
|
|
« Ответ #6 : Октября 07, 2011, 11:31:25 am » |
|
по двадцятих дисках на хомяк: Скажу прямо свою думку. Хомяк - це не крузак. І низький профіль і всякі там проставки, прокладки... І теде і тепе... йому хамяку чуждо. Хомячки живуть в полі. А там тра зубату гуму і високий профіль, шоб гасити неровності бездорожжя.
Крейсер на хаммері це 100 па асфальту і майже стікі ж по полю. Ну може трохи помаліше пятьдесять. О!
А взуєш ти його в гламурні двадцяті калёса - і ступічні подшипні розіб"єш і возика дубового отримаеш і в болото толком не влізеш. Ну і гуму ту нах.поб"єш. Бо ж привик наверно бровки влоб на 60 КаМе за год. Брати. Тут не тіко гумі низькопрофільній капець буде а думаю і діскам.
|
|
|
|
|
|
|
vaska
Член клуба
Пользователи
:) 22
Офлайн
|
|
« Ответ #7 : Октября 07, 2011, 15:23:51 pm » |
|
наш товарищ хочет снять такие как на картинке и поставить типа как наружные которые не будут скрадывать арочное пространство Называется бренд Bushwacker.
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #8 : Октября 07, 2011, 16:23:49 pm » |
|
под твой стиль подойдут другие расширители !!! наш товарищ хочет снять такие как на картинке и поставить типа как наружные которые не будут скрадывать арочное пространство может у Васи есть фотки их и он выложит Пізно, заплачено ))) Прийдеться такі ставити. Але ж зняти завжди можна.......
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
|
PMR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
Нummer не машина а ...!
|
|
« Ответ #10 : Октября 08, 2011, 21:52:05 pm » |
|
RnR ты будеш на гламуромобиле теперь ездить ?
|
|
|
|
ваш единомышленник
|
|
|
zonda
Кандидат
Пользователи
:) 2
Офлайн
|
|
« Ответ #11 : Октября 08, 2011, 22:36:10 pm » |
|
RnR, машина должна приносить удовольствие и вождением и видом, я так думаю. 20-ка абсолютно нормальный размер, на INFINITI QX56 поменял 18-е на 20-ку с более широкой резиной - и стала мягче - вот такой номер. Но про говна Krava прав, не случайно М\Т резина 18-я, по-моему максимум, да и то поискать. Наверное нужно определить задачи для себя и автомобиля - будет проще определяться. Удачи, Хомяк у тебя отличный!
P,S, Я себе заказал проставки - исключительно для вида ( по болотам не успеваю )
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #12 : Октября 08, 2011, 23:16:53 pm » |
|
RnR ты будеш на гламуромобиле теперь ездить ?
ага.....гламур повний.... Шнорхель і зубата гума + шмотки і сумки зверху на багажнику і теде і тепе - самий гламур.... )))) ще + те, що болото не змиваю, саме десь облітає...чи то вітер, чи то дощ...
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #13 : Октября 08, 2011, 23:22:31 pm » |
|
RnR, машина должна приносить удовольствие и вождением и видом, я так думаю. 20-ка абсолютно нормальный размер, на INFINITI QX56 поменял 18-е на 20-ку с более широкой резиной - и стала мягче - вот такой номер. Но про говна Krava прав, не случайно М\Т резина 18-я, по-моему максимум, да и то поискать. Наверное нужно определить задачи для себя и автомобиля - будет проще определяться. Удачи, Хомяк у тебя отличный!
P,S, Я себе заказал проставки - исключительно для вида ( по болотам не успеваю )
Та повно МТ-шної гуми на 20".... Я навіть БФ Гудрідж М/Т - КМ2 знайшов в 20"...і в 18"... Та практично будь яка є, якщо пошукати. Справа в ціні і в термінах доставки з-за бугра, на Україні фіг таке є.... Та навіть з наявної на складах України М/Т вибір непоганий... Геркулес Трейл Діггер, Купер Діскаверер STT, Нокіан Вавіта..............та повно є..... Справа не в тому. мене хвилює технічна сторона взаємодії нових розмірів колес з всіма іншими частинами ходової і теде і тепе....
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
Бо.
|
|
« Ответ #14 : Октября 09, 2011, 05:35:51 am » |
|
шумит сильно .
|
|
|
|
|
|
|
PMR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
Нummer не машина а ...!
|
|
« Ответ #15 : Октября 09, 2011, 07:37:20 am » |
|
шумит сильно . болото не змиваю, саме десь облітає ну дак это если машину мыть часто , а если наоборот то многовековой слой грязи работает как обесшумка
|
|
|
|
ваш единомышленник
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #16 : Октября 09, 2011, 08:29:38 am » |
|
шумит сильно .
Теж мені ніжності... ...шумить це в Бандерівці(ЛуАЗ), чи в Дефендері.... А це приємна музика руху колес... ;) Та і власне який то шум, я на зубатій М/Т пів України об"їхав. Все нормально. Можливо і тому, що тільки сідаю в салон, то відразу вмикаю музон...типу АС/DC, Моторхед, ГрейтВайт, АірБорн ітеде і тепе ))))
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
Бо.
|
|
« Ответ #17 : Октября 09, 2011, 08:54:11 am » |
|
шумит сильно .
Теж мені ніжності... ...шумить це в Бандерівці(ЛуАЗ), чи в Дефендері.... А це приємна музика руху колес... ;) Та і власне який то шум, я на зубатій М/Т пів України об"їхав. Все нормально. Можливо і тому, що тільки сідаю в салон, то відразу вмикаю музон...типу АС/DC, Моторхед, ГрейтВайт, АірБорн ітеде і тепе )))) раньше мне тоже нравилось шум калес . но недолго ))))
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #18 : Октября 09, 2011, 14:28:53 pm » |
|
шумит сильно .
Теж мені ніжності... ...шумить це в Бандерівці(ЛуАЗ), чи в Дефендері.... А це приємна музика руху колес... ;) Та і власне який то шум, я на зубатій М/Т пів України об"їхав. Все нормально. Можливо і тому, що тільки сідаю в салон, то відразу вмикаю музон...типу АС/DC, Моторхед, ГрейтВайт, АірБорн ітеде і тепе )))) раньше мне тоже нравилось шум калес . но недолго )))) Ну, можливо і так... Хоча я вже років шість тільки на М/Т і їжджу, навіть на зиму не перевбуваюсь останніми роками... ;) ...
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
PMR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
Нummer не машина а ...!
|
|
« Ответ #19 : Октября 09, 2011, 19:47:38 pm » |
|
Хоча я вже років шість тільки на М/Т і їжджу, навіть на зиму не перевбуваюсь останніми роками... ;) ... а про шубу и ушану тоже так ?
|
|
|
|
ваш единомышленник
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #20 : Октября 09, 2011, 21:51:10 pm » |
|
Хоча я вже років шість тільки на М/Т і їжджу, навіть на зиму не перевбуваюсь останніми роками... ;) ... а про шубу и ушану тоже так ? Нєєє...шуби нєту... Цілий рік в фуфайці... Тільки на зиму майку піддіваю під фуфайку, а літом знімаю...ну, коли не забуваю...
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
Alex Ice
|
|
« Ответ #21 : Октября 10, 2011, 02:45:37 am » |
|
Хоча я вже років шість тільки на М/Т і їжджу, навіть на зиму не перевбуваюсь останніми роками... ;) ... а про шубу и ушану тоже так ? Нєєє...шуби нєту... Цілий рік в фуфайці... Тільки на зиму майку піддіваю під фуфайку, а літом знімаю...ну, коли не забуваю... вот вы гоните!
|
|
|
|
|
|
|
krava
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #22 : Октября 10, 2011, 08:02:02 am » |
|
Хоча я вже років шість тільки на М/Т і їжджу, навіть на зиму не перевбуваюсь останніми роками... ;) ... а про шубу и ушану тоже так ? Нєєє...шуби нєту... Цілий рік в фуфайці... Тільки на зиму майку піддіваю під фуфайку, а літом знімаю...ну, коли не забуваю... десь так:
|
|
|
|
|
|
|
|
98white89
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #24 : Октября 10, 2011, 11:56:25 am » |
|
это с последней встречи фотка??? похудели тут все как то
|
|
|
|
|
|
|
ТАНКИСТ
Член клуба
Пользователи
:) 13
Офлайн
|
|
« Ответ #25 : Октября 10, 2011, 12:04:30 pm » |
|
Трассу новую прокладывали, БАМ, наверное.
|
|
|
|
|
|
|
98white89
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #26 : Октября 10, 2011, 12:14:23 pm » |
|
Трассу новую прокладывали, БАМ, наверное. под джип триал
|
|
|
|
|
|
|
Бо.
|
|
« Ответ #27 : Октября 10, 2011, 14:10:33 pm » |
|
это с последней встречи фотка??? похудели тут все как то ниче не кушаем !
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #28 : Октября 10, 2011, 14:57:24 pm » |
|
десь так: Так це ж я....п"ять років тому ... ..... Тільки пальці з гайками не мої...я чистий*... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * До речі, післязавтра мають привезти гуму і диски..... Поставлять - передзвоню, приїдеш і глянеш.....
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
krava
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #29 : Октября 10, 2011, 16:20:00 pm » |
|
десь так: Так це ж я....п"ять років тому ... ..... Тільки пальці з гайками не мої...я чистий*... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * До речі, післязавтра мають привезти гуму і диски..... Поставлять - передзвоню, приїдеш і глянеш..... А шо на неї дивитись? її навпаки тра в гаФно сховати зразу. По самі вуха.
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #30 : Октября 10, 2011, 20:37:32 pm » |
|
А шо на неї дивитись? її навпаки тра в гаФно сховати зразу. По самі вуха. Нєтушкі... Я помию і від*ідарашу автівку, навоскую кузов і намажу гуму чимсь-там чорним, щоб блищала.... І ХОЧ тиждень поїжджу як ВСІ люди, не в болоті, не в траві і не в якомусь лайні, а ЧИСТИМ !!!!...бу-га-га.... Згадав як гасав на Терані, і поліняка залізла під захист, не міг вирвати....довга поліняка... Поки доїхав до міста(гасали в районі Старого Чорторийська )))... то поліняка стесалась об асфальт і незручностей не доставляла...я ще тиждень з нею їздив... ...
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
krava
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #31 : Октября 10, 2011, 20:51:34 pm » |
|
А шо на неї дивитись? її навпаки тра в гаФно сховати зразу. По самі вуха. Нєтушкі... Я помию і від*ідарашу автівку, навоскую кузов і намажу гуму чимсь-там чорним, щоб блищала.... І ХОЧ тиждень поїжджу як ВСІ люди, не в болоті, не в траві і не в якомусь лайні, а ЧИСТИМ !!!!...бу-га-га.... Згадав як гасав на Терані, і поліняка залізла під захист, не міг вирвати....довга поліняка... Поки доїхав до міста(гасали в районі Старого Чорторийська )))... то поліняка стесалась об асфальт і незручностей не доставляла...я ще тиждень з нею їздив... ... зарікалась свиня гамна не iсти...
|
|
|
|
|
|
|
Бо.
|
|
« Ответ #32 : Октября 10, 2011, 21:36:18 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PMR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
Нummer не машина а ...!
|
|
« Ответ #34 : Октября 10, 2011, 22:05:23 pm » |
|
ХОЧ тиждень поїжджу як ВСІ люди, не в болоті то ты наверно будеш её в багажнике возить ?
|
|
|
|
ваш единомышленник
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #35 : Октября 11, 2011, 07:06:21 am » |
|
А шо на неї дивитись? її навпаки тра в гаФно сховати зразу. По самі вуха. Нєтушкі... Я помию і від*ідарашу автівку, навоскую кузов і намажу гуму чимсь-там чорним, щоб блищала.... І ХОЧ тиждень поїжджу як ВСІ люди, не в болоті, не в траві і не в якомусь лайні, а ЧИСТИМ !!!!...бу-га-га.... Згадав як гасав на Терані, і поліняка залізла під захист, не міг вирвати....довга поліняка... Поки доїхав до міста(гасали в районі Старого Чорторийська )))... то поліняка стесалась об асфальт і незручностей не доставляла...я ще тиждень з нею їздив... ... зарікалась свиня гамна не iсти... "Довольно обидны Ваши слова"(с).... Це я з тим змістом, що не зарікаюсь ні від чого, в принципі... ))) Просто мене прикалує мій друган, який зі свої чорним Крузіком не вилазить з мийок...а на мене дивиться як на ідіота . А питання - "а не жалко такої автівки" - взагалі доводить до істерики))) Буду чистим, нехай порадується... ...
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #36 : Октября 11, 2011, 07:09:37 am » |
|
ХОЧ тиждень поїжджу як ВСІ люди, не в болоті то ты наверно будеш её в багажнике возить ? Нєа, це не серйозно...просто буду їздити "на ципочках" ))))...як нормальні пацани - в кабак, в гастрік, на діскарь-в сауну...і усьо. ))))
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
krava
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #37 : Октября 11, 2011, 07:51:18 am » |
|
А шо на неї дивитись? її навпаки тра в гаФно сховати зразу. По самі вуха. Нєтушкі... Я помию і від*ідарашу автівку, навоскую кузов і намажу гуму чимсь-там чорним, щоб блищала.... І ХОЧ тиждень поїжджу як ВСІ люди, не в болоті, не в траві і не в якомусь лайні, а ЧИСТИМ !!!!...бу-га-га.... Згадав як гасав на Терані, і поліняка залізла під захист, не міг вирвати....довга поліняка... Поки доїхав до міста(гасали в районі Старого Чорторийська )))... то поліняка стесалась об асфальт і незручностей не доставляла...я ще тиждень з нею їздив... ... зарікалась свиня гамна не iсти... "Довольно обидны Ваши слова"(с).... Це я з тим змістом, що не зарікаюсь ні від чого, в принципі... ))) Просто мене прикалує мій друган, який зі свої чорним Крузіком не вилазить з мийок...а на мене дивиться як на ідіота . А питання - "а не жалко такої автівки" - взагалі доводить до істерики))) Буду чистим, нехай порадується... ... Він то порадується, а от інші не зрозуміють... Як цьо мона на новій М/Т резіні їздити цілий тиждень по асфальту і ніразу навіть в кювет не нирнути? ПіСі: Сьодні ваще дощ. ТО ти взагалі не виїжай, на маршрутці або на автобусі тра їхати.
|
|
|
|
|
|
|
krava
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #38 : Октября 11, 2011, 07:58:13 am » |
|
А шо на неї дивитись? її навпаки тра в гаФно сховати зразу. По самі вуха. Нєтушкі... Я помию і від*ідарашу автівку, навоскую кузов і намажу гуму чимсь-там чорним, щоб блищала.... І ХОЧ тиждень поїжджу як ВСІ люди, не в болоті, не в траві і не в якомусь лайні, а ЧИСТИМ !!!!...бу-га-га.... Згадав як гасав на Терані, і поліняка залізла під захист, не міг вирвати....довга поліняка... Поки доїхав до міста(гасали в районі Старого Чорторийська )))... то поліняка стесалась об асфальт і незручностей не доставляла...я ще тиждень з нею їздив... ... зарікалась свиня гамна не iсти... "Довольно обидны Ваши слова"(с).... Це я з тим змістом, що не зарікаюсь ні від чого, в принципі... ))) Просто мене прикалує мій друган, який зі свої чорним Крузіком не вилазить з мийок...а на мене дивиться як на ідіота . А питання - "а не жалко такої автівки" - взагалі доводить до істерики))) Буду чистим, нехай порадується... ... Та ті крузіки і по нашому асфальту толком їздити не вміють. В мене мій швагро питав постійно по дорозі, коли весною після сходу снігу з асфальтом їхали на Буковель двома машинами (я на хомяку і швагро на крузіку), чого ти, коли ями на дорозі, їдеш швидше ніж по "нормальному асфальту"?. В нього тоже крузак завжди був чистий - вже продав - вигідно.
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #39 : Октября 11, 2011, 14:22:09 pm » |
|
Та ті крузіки і по нашому асфальту толком їздити не вміють. В мене мій швагро питав постійно по дорозі, коли весною після сходу снігу з асфальтом їхали на Буковель двома машинами (я на хомяку і швагро на крузіку), чого ти, коли ями на дорозі, їдеш швидше ніж по "нормальному асфальту"?. В нього тоже крузак завжди був чистий - вже продав - вигідно. До речі...дійсно...сам швише по ямах починаю їхати )))) А "лежачий мєнт" біля 4-ї гімназії мусово ТРЕБА на швидкості проскочити... ... Мені з Гаражджи стрьомно на маршрутці їхати...а таксюги не знають куди їхати, бо вулиці навіть немає... а координати "за полем біля лісу" хєрово розуміють. Коли поставлю нову гуму і нові диски та буде дощ - буду дома сидіти. Буде місяць дощ - буду сидіти місяць...другий...а там і літо на носі )))).
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
krava
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #40 : Октября 11, 2011, 15:22:06 pm » |
|
Та ті крузіки і по нашому асфальту толком їздити не вміють. В мене мій швагро питав постійно по дорозі, коли весною після сходу снігу з асфальтом їхали на Буковель двома машинами (я на хомяку і швагро на крузіку), чого ти, коли ями на дорозі, їдеш швидше ніж по "нормальному асфальту"?. В нього тоже крузак завжди був чистий - вже продав - вигідно. До речі...дійсно...сам швише по ямах починаю їхати )))) А "лежачий мєнт" біля 4-ї гімназії мусово ТРЕБА на швидкості проскочити... ... Мені з Гаражджи стрьомно на маршрутці їхати...а таксюги не знають куди їхати, бо вулиці навіть немає... а координати "за полем біля лісу" хєрово розуміють. Коли поставлю нову гуму і нові диски та буде дощ - буду дома сидіти. Буде місяць дощ - буду сидіти місяць...другий...а там і літо на носі )))). Нуда! сіки там тої зіми! А може тобі лафету купити? Будеш хомяка на лафеті катати. Це буде ще крутіше, чим на пАлірованому крузаку вишивати...
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #41 : Октября 11, 2011, 18:52:55 pm » |
|
Нуда! сіки там тої зіми! А може тобі лафету купити? Будеш хомяка на лафеті катати. Це буде ще крутіше, чим на пАлірованому крузаку вишивати... Можна і так... Але я краще в сусіда Прадік візьму...там тачанка конкретна, нічого не боїться...прострелена, полита кислотою, бита кувалдою... Класний він пацан...всі його люблять і поважають ...
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #43 : Октября 14, 2011, 17:14:01 pm » |
|
ПіСі: Сьодні ваще дощ. ТО ти взагалі не виїжай, на маршрутці або на автобусі тра їхати. Поставили гуму та диски...прийшлось їхати і в дощ (((( ...вимурзувати гламуромобільчик.... Сама гума так нічо, Cooper Discoverer STT .... Перші враження від вузькопрофільної гуми - нічого особливого, правда зникла бовтанка кузову зі сторони в сторону, зате з"явилось маленьке пошарпування вверх-вниз... Ями все ж більше відчуваються на цій, але нічого страшного. Зате на трасі стоїть ЩЕ краще... Копм збісився, видає сервіс трансмісії та постійно світить знак тиску в колесах )))) І не дивно, датчики тиску не переставили )))) Залишилось ще по болоті попробувати, але це після перестановки датчиків тиску та загального сервісу....мало що.... Якраз доречними будуть розширювачі колесних арок...які ВЖЕ замовив...
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
98white89
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #44 : Октября 14, 2011, 18:02:58 pm » |
|
класс!!! у нас тоже такая резина лежит в магазе все мне ее сватают продавцы но много НО , которые не дают мне ее купить а так красиво получилось!!!
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #45 : Октября 14, 2011, 18:19:53 pm » |
|
класс!!! у нас тоже такая резина лежит в магазе все мне ее сватают продавцы но много НО , которые не дают мне ее купить а так красиво получилось!!! Наживо геть класно виглядає...і на трасі стоїть круто... Залишилось болото, пісок та каміння випробувати....
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
krava
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #46 : Октября 16, 2011, 09:35:03 am » |
|
ПіСі: Сьодні ваще дощ. ТО ти взагалі не виїжай, на маршрутці або на автобусі тра їхати. Поставили гуму та диски...прийшлось їхати і в дощ (((( ...вимурзувати гламуромобільчик.... Сама гума так нічо, Cooper Discoverer STT .... Перші враження від вузькопрофільної гуми - нічого особливого, правда зникла бовтанка кузову зі сторони в сторону, зате з"явилось маленьке пошарпування вверх-вниз... Ями все ж більше відчуваються на цій, але нічого страшного. Зате на трасі стоїть ЩЕ краще... Копм збісився, видає сервіс трансмісії та постійно світить знак тиску в колесах )))) І не дивно, датчики тиску не переставили )))) Залишилось ще по болоті попробувати, але це після перестановки датчиків тиску та загального сервісу....мало що.... Якраз доречними будуть розширювачі колесних арок...які ВЖЕ замовив... Кльово вишло! В багно коли? Де будеш серв1с робити?
|
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #48 : Октября 16, 2011, 12:23:17 pm » |
|
Кльово вишло! В багно коли? Де будеш серв1с робити?
Та там само сервіс, де ТО робили, в Ліпінах...в Андрія чи в Руслана.... Але спочатку замовлю датчики тиску...зі старих дисків знімати не буду, нехай будуть. Поставлю туди комплект гуми, може чисто зимової... Завтра мабуть в Карпати рвану, на добу-дві...в район Міжгір"я, заїду на Синевир. Там участок колєга придивився класний, поряд зі своїм, недалеко від озера..... Заодно перевірю цю гуму на камені і теде.... )))
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
PMR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
Нummer не машина а ...!
|
|
« Ответ #49 : Октября 16, 2011, 20:47:12 pm » |
|
Зате на трасі стоїть ЩЕ краще чё то я не понимаю , как это может быть? это противоречит самому определению для данного типа покрышек . Cooper Discoverer STT- это же МТшная резина для OF роуд ,
|
|
|
|
ваш единомышленник
|
|
|
|