Ноября 01, 2024, 07:29:20 am *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти
Новости: Клубные Наклейки находятся У ДИМ ДИМА .  прошу наклеивать у негоже для поддержания клубной скидки!

НА САЙТ     Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1] 2  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Що потрібно для нас з Н3...  (Прочитано 36343 раз)
RnR
Член клуба
Пользователи

:) 3
Офлайн Офлайн

LL RnR !

« : Октября 06, 2011, 21:58:40 pm »

Після трьох років експлуатації нарешті вирішив залишити Н3 на "всю оставшуюся", в якості "любимой жены" ... ))))

Для початку пройдемось по екстер"єру і обвісу. Лебідку, багажник на дах, кєнгур, люстру і всяку муйню причепив практично відразу... А саме перше - це музон...але зараз не про це....

Вже зараз замовив:

Шнорхель штука користна, по прямому призначенню спряцьовує нечасто, але воно того варте. Маю невеселий досвід - в 2004 році практично нова автівка(вісім місяців з салону) НІССАН Терано-2(бензин) при черговому переїзді через річечку сьорбнула води і нафіг склякла - гідроудар..... Подальший геморой описувати не буду. Шнорхель практична штука, ставив на автівки, тільки з Н3 проявив халатність, виправлюсь...

Силовий захист порогів і навіть зі сходинками для ніг, практична фішка. Зараз їжджу з черговою погнутою Вінбівською підніжкою...влупив в каменюку. Минулий комплект погнутих на каменюках підніжок подарував водієві, не знаю куди він дів, може кинув у фундамент і залив бетоном... Таке враження, що ці підніжки китайози крутять з фольги....

Драбинка до багажнику на даху. Корисна штука, задовбався постійно стрибати як мавпа на дах....в мене там постійно лежать сумки з різними цяцьками - типу сокири, кувалди, лопати і лопатки, якір, фіксатор якоря, гумові костюми.... і всяка така муйня....

Розширювачі арок в комплекті з бризговиками. Нафіга воно потрібно, і сам не знаю...але нєхай буде ))) А бризговики річ корисна. Автівка миється раз на квартал, і хочеться щоб хоч парочку днів була більш-менш чиста )))) Хоча, постійно обривав передні, то вже з рік-півтора їжджу без передніх.

Люблю курити....))) А ще й дефлектори типу хромовані, то це взагалі підкупило ))))

А це взагалі вершина корисності і практичного підходу ))))

Іще різної фігні замовив. Це все цяцьки, в основному... М"о ще щось причепити ?....Щоб вже точно було як на Новорічній ялинці... ))))

Ще хочу переставити на 20" диски. Є якісь нестиковки чи протипоказання ?!?!?!? Може хто гуму підкаже...бажано "тракторну"....

Маю багато серйозних питань по агрегату та ходовій...але іншим разом,  не все відразу.....

Long Live Rock'n'Roll !
zonda
Кандидат
Пользователи

:) 2
Офлайн Офлайн

« Ответ #1 : Октября 06, 2011, 23:16:17 pm »

По - моему неплохо смотрится вот это http://motors.shop.ebay.com/Tail-Lights-/33716/i.html?_dmpt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&_mqf=0&_pcats=33707%2C6030%2C6028%2C6000&_qfkw=1&_trksid=p4506.c0.m273&Make=Hummer&Model=H3

А вот человек весь у хроме
RnR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

LL RnR !

« Ответ #2 : Октября 07, 2011, 06:11:20 am »

Данке за зсилки... Цікаві стопи...
Поки що намагаюсь ще трохи підходити з точки зору функціональності/крисності....Ну типу )))) Захистив стопи:

А повний хром-пакет класно дивиться на чорному кольорі, в мене сірий. Приходиться тулити як хром і чорний колір, так і сірий....

Long Live Rock'n'Roll !
Бо.
President
Пользователи

:) 13
Офлайн Офлайн

« Ответ #3 : Октября 07, 2011, 06:13:38 am »

:feel_good:
98white89
Совет клуба
Пользователи

:) 20
Офлайн Офлайн

нас ждут великие дела и италия

« Ответ #4 : Октября 07, 2011, 09:31:34 am »

под твой стиль подойдут другие расширители !!! наш товарищ хочет снять такие как на картинке и поставить типа как наружные которые не будут скрадывать арочное пространство  :big_smile: может у Васи есть фотки их и он выложит :big_smile:

krava
Совет клуба
Пользователи

:) 21
Офлайн Офлайн

« Ответ #5 : Октября 07, 2011, 11:25:00 am »

по задніх стопах: Леха собі поставив - але вроді вже натішився. Спитай в нього, чи продає і за скільки.

...
http://www.hummerclub.com.ua/forum/index.php?topic=375.msg62501#msg62501

по розширювачах. Отакі ми на Штатах нарили:

да і москалі (росіяни) пробують зліпити горбатого. На російському форумі хамероводів є ціла тема по них. Там вроді вже діло до форм дійшло...

по розширювачах во наша тема: http://www.hummerclub.com.ua/forum/index.php?topic=2079.0

а во руссхамера: http://hummerclubrus.ru/forums/showthread.php?t=11897&highlight=%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%88%D0%B8%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8+%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BA&page=14
krava
Совет клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

« Ответ #6 : Октября 07, 2011, 11:31:25 am »

по двадцятих дисках на хомяк: Скажу прямо свою думку. Хомяк - це не крузак. І низький профіль і всякі там проставки, прокладки... І теде і тепе... йому хамяку чуждо. Хомячки живуть в полі. А там тра зубату гуму і високий профіль, шоб гасити неровності бездорожжя.

Крейсер на хаммері це 100 па асфальту
і майже стікі ж по полю. Ну може трохи помаліше пятьдесять. О!

А взуєш ти його в гламурні двадцяті калёса - і ступічні подшипні розіб"єш і возика дубового отримаеш і в болото толком не влізеш. Ну і гуму ту нах.поб"єш. Бо ж привик наверно бровки влоб на 60 КаМе за год. Брати. Тут не тіко гумі низькопрофільній капець буде а думаю і діскам.
vaska
Член клуба
Пользователи

:) 22
Офлайн Офлайн

« Ответ #7 : Октября 07, 2011, 15:23:51 pm »

наш товарищ хочет снять такие как на картинке и поставить типа как наружные которые не будут скрадывать арочное пространство 

Называется бренд Bushwacker.

RnR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

LL RnR !

« Ответ #8 : Октября 07, 2011, 16:23:49 pm »

под твой стиль подойдут другие расширители !!! наш товарищ хочет снять такие как на картинке и поставить типа как наружные которые не будут скрадывать арочное пространство  :big_smile: может у Васи есть фотки их и он выложит :big_smile:

Пізно, заплачено )))
Прийдеться такі ставити. Але ж зняти завжди можна.......

Long Live Rock'n'Roll !
RnR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

LL RnR !

« Ответ #9 : Октября 07, 2011, 16:36:27 pm »

по двадцятих дисках на хомяк: Скажу прямо свою думку. Хомяк - це не крузак. І низький профіль і всякі там проставки, прокладки... І теде і тепе... йому хамяку чуждо. Хомячки живуть в полі. А там тра зубату гуму і високий профіль, шоб гасити неровності бездорожжя.

Крейсер на хаммері це 100 па асфальту
і майже стікі ж по полю. Ну може трохи помаліше пятьдесять. О!

А взуєш ти його в гламурні двадцяті калёса - і ступічні подшипні розіб"єш і возика дубового отримаеш і в болото толком не влізеш. Ну і гуму ту нах.поб"єш. Бо ж привик наверно бровки влоб на 60 КаМе за год. Брати. Тут не тіко гумі низькопрофільній капець буде а думаю і діскам.

Та нєєє...гума ж нормальна є на всякі профілі, от наприклад на 20" - http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Dick+Cepek&tireModel=Mud+Country&partnum=055QR0MC&vehicleSearch=true&fromCompare1=yes&autoMake=Hummer&autoYear=2008&autoModel=H3 Base Model&autoModClar= .... чи моя улюблена - http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=BFGoodrich&tireModel=Mud-Terrain+T%2FA+KM2&partnum=055QR0KM2RWL&vehicleSearch=true&fromCompare1=yes&autoMake=Hummer&autoYear=2008&autoModel=H3 Base Model&autoModClar= або така як надумав брати - http://autoshini.com/shop/Shiny-Hercules-Trail-Digger-M-T-35-12_5-R20-c790-d57541 .... і теде і тепе.... Вибір звичайно не такий як на 16/17 дюймів, але все ж вибір є...

Так що все нормально...

Long Live Rock'n'Roll !
PMR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

Нummer не машина а ...!

« Ответ #10 : Октября 08, 2011, 21:52:05 pm »

RnR  ты будеш на гламуромобиле теперь ездить ?

ваш единомышленник
zonda
Кандидат
Пользователи

:) 2
Офлайн Офлайн

« Ответ #11 : Октября 08, 2011, 22:36:10 pm »

RnR, машина должна приносить удовольствие и вождением и видом, я так думаю. 20-ка абсолютно нормальный размер, на INFINITI QX56 поменял 18-е на 20-ку с более широкой резиной - и стала мягче - вот такой номер. Но про говна Krava прав, не случайно М\Т резина 18-я, по-моему максимум, да и то поискать. Наверное нужно определить задачи для себя и автомобиля - будет проще определяться. Удачи, Хомяк у тебя отличный!

P,S, Я себе заказал проставки - исключительно для вида ( по болотам не успеваю )
RnR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

LL RnR !

« Ответ #12 : Октября 08, 2011, 23:16:53 pm »

RnR  ты будеш на гламуромобиле теперь ездить ?

:big_smile1: ага.....гламур повний.... Шнорхель і зубата гума + шмотки і сумки зверху на багажнику і теде і тепе - самий гламур.... )))) ще + те, що болото не змиваю, саме десь облітає...чи то вітер, чи то дощ...  :big_smile1:

Long Live Rock'n'Roll !
RnR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

LL RnR !

« Ответ #13 : Октября 08, 2011, 23:22:31 pm »

RnR, машина должна приносить удовольствие и вождением и видом, я так думаю. 20-ка абсолютно нормальный размер, на INFINITI QX56 поменял 18-е на 20-ку с более широкой резиной - и стала мягче - вот такой номер. Но про говна Krava прав, не случайно М\Т резина 18-я, по-моему максимум, да и то поискать. Наверное нужно определить задачи для себя и автомобиля - будет проще определяться. Удачи, Хомяк у тебя отличный!

P,S, Я себе заказал проставки - исключительно для вида ( по болотам не успеваю )

Та повно МТ-шної гуми на 20".... Я навіть БФ Гудрідж М/Т - КМ2 знайшов в 20"...і в 18"... Та практично будь яка є, якщо пошукати. Справа в ціні і в термінах доставки з-за бугра, на Україні фіг таке є....
Та навіть з наявної на складах України М/Т вибір непоганий... Геркулес Трейл Діггер, Купер Діскаверер STT, Нокіан Вавіта..............та повно є..... Справа не в тому. мене хвилює технічна сторона взаємодії нових розмірів колес з всіма іншими частинами ходової і теде і тепе....

Long Live Rock'n'Roll !
Бо.
President
Пользователи

Офлайн Офлайн

« Ответ #14 : Октября 09, 2011, 05:35:51 am »

шумит сильно .
PMR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

Нummer не машина а ...!

« Ответ #15 : Октября 09, 2011, 07:37:20 am »

шумит сильно .
болото не змиваю, саме десь облітає
ну дак это если машину мыть часто , а если наоборот то многовековой  слой грязи работает как обесшумка  :haha1:

ваш единомышленник
RnR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

LL RnR !

« Ответ #16 : Октября 09, 2011, 08:29:38 am »

шумит сильно .

Теж мені ніжності...  :big_smile1: ...шумить це в Бандерівці(ЛуАЗ), чи в Дефендері.... А це приємна музика руху колес... ;) Та і власне який то шум, я на зубатій М/Т пів України об"їхав. Все нормально. Можливо і тому, що тільки сідаю в салон, то відразу вмикаю музон...типу АС/DC, Моторхед, ГрейтВайт, АірБорн ітеде і тепе ))))

Long Live Rock'n'Roll !
Бо.
President
Пользователи

Офлайн Офлайн

« Ответ #17 : Октября 09, 2011, 08:54:11 am »

шумит сильно .

Теж мені ніжності...  :big_smile1: ...шумить це в Бандерівці(ЛуАЗ), чи в Дефендері.... А це приємна музика руху колес... ;) Та і власне який то шум, я на зубатій М/Т пів України об"їхав. Все нормально. Можливо і тому, що тільки сідаю в салон, то відразу вмикаю музон...типу АС/DC, Моторхед, ГрейтВайт, АірБорн ітеде і тепе ))))

раньше мне тоже нравилось шум калес .   но недолго ))))
RnR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

LL RnR !

« Ответ #18 : Октября 09, 2011, 14:28:53 pm »

шумит сильно .

раньше мне тоже нравилось шум калес .   но недолго ))))

Ну, можливо і так... Хоча я вже років шість тільки на М/Т і їжджу, навіть на зиму не перевбуваюсь останніми роками... ;) ...

Long Live Rock'n'Roll !
PMR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

Нummer не машина а ...!

« Ответ #19 : Октября 09, 2011, 19:47:38 pm »

Хоча я вже років шість тільки на М/Т і їжджу, навіть на зиму не перевбуваюсь останніми роками... ;) ...
а про шубу и ушану  тоже так ?

ваш единомышленник
RnR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

LL RnR !

« Ответ #20 : Октября 09, 2011, 21:51:10 pm »

Хоча я вже років шість тільки на М/Т і їжджу, навіть на зиму не перевбуваюсь останніми роками... ;) ...

Нєєє...шуби нєту... Цілий рік в фуфайці... Тільки на зиму майку піддіваю під фуфайку, а літом знімаю...ну, коли не забуваю...

Long Live Rock'n'Roll !
Alex Ice
Всем Moderatoram
Moderator
Пользователи

:) 35
Офлайн Офлайн

« Ответ #21 : Октября 10, 2011, 02:45:37 am »

Нєєє...шуби нєту... Цілий рік в фуфайці... Тільки на зиму майку піддіваю під фуфайку, а літом знімаю...ну, коли не забуваю...
:haha: :haha: :haha: вот вы гоните!

krava
Совет клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

« Ответ #22 : Октября 10, 2011, 08:02:02 am »

а про шубу и ушану  тоже так ?

десь так:

:haha: :haha: :haha:
krava
Совет клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

« Ответ #23 : Октября 10, 2011, 08:11:46 am »

отакі ми хаммеристи-трактористи:

:confident:
98white89
Совет клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

« Ответ #24 : Октября 10, 2011, 11:56:25 am »

это с последней встречи фотка??? похудели тут все как то  :haha:

ТАНКИСТ
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

« Ответ #25 : Октября 10, 2011, 12:04:30 pm »

Трассу новую прокладывали, БАМ, наверное. :big_smile1:
98white89
Совет клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

« Ответ #26 : Октября 10, 2011, 12:14:23 pm »

Трассу новую прокладывали, БАМ, наверное. :big_smile1:
под джип триал :haha:

Бо.
President
Пользователи

Офлайн Офлайн

« Ответ #27 : Октября 10, 2011, 14:10:33 pm »

это с последней встречи фотка??? похудели тут все как то  :haha:

ниче не кушаем !
RnR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

LL RnR !

« Ответ #28 : Октября 10, 2011, 14:57:24 pm »

десь так:

Так це ж я....п"ять років тому ...  :big_smile1: ..... Тільки пальці з гайками не мої...я чистий*...
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
До речі, післязавтра мають привезти гуму і диски..... Поставлять - передзвоню, приїдеш і глянеш.....

Long Live Rock'n'Roll !
krava
Совет клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

« Ответ #29 : Октября 10, 2011, 16:20:00 pm »

десь так:

Так це ж я....п"ять років тому ...  :big_smile1: ..... Тільки пальці з гайками не мої...я чистий*...
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
До речі, післязавтра мають привезти гуму і диски..... Поставлять - передзвоню, приїдеш і глянеш.....

А шо на неї дивитись? її навпаки тра в гаФно сховати зразу. По самі вуха. :grimace:
RnR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

LL RnR !

« Ответ #30 : Октября 10, 2011, 20:37:32 pm »

А шо на неї дивитись? її навпаки тра в гаФно сховати зразу. По самі вуха. :grimace:

Нєтушкі... Я помию і від*ідарашу автівку, навоскую кузов і намажу гуму чимсь-там чорним, щоб блищала.... І ХОЧ тиждень поїжджу як ВСІ люди, не в болоті, не в траві і не в якомусь лайні, а ЧИСТИМ !!!!...бу-га-га....
Згадав як гасав на Терані, і поліняка залізла під захист, не міг вирвати....довга поліняка... Поки доїхав до міста(гасали в районі Старого Чорторийська )))... то поліняка стесалась об асфальт і незручностей не доставляла...я ще тиждень з нею їздив...  :big_smile1: ...

Long Live Rock'n'Roll !
krava
Совет клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

« Ответ #31 : Октября 10, 2011, 20:51:34 pm »

Нєтушкі... Я помию і від*ідарашу автівку, навоскую кузов і намажу гуму чимсь-там чорним, щоб блищала.... І ХОЧ тиждень поїжджу як ВСІ люди, не в болоті, не в траві і не в якомусь лайні, а ЧИСТИМ !!!!...бу-га-га....
Згадав як гасав на Терані, і поліняка залізла під захист, не міг вирвати....довга поліняка... Поки доїхав до міста(гасали в районі Старого Чорторийська )))... то поліняка стесалась об асфальт і незручностей не доставляла...я ще тиждень з нею їздив...  :big_smile1: ...

зарікалась свиня гамна не iсти... :misdoubt:
Бо.
President
Пользователи

Офлайн Офлайн

« Ответ #32 : Октября 10, 2011, 21:36:18 pm »

:beat_plaster:
krava
Совет клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

« Ответ #33 : Октября 10, 2011, 21:49:58 pm »

:beat_plaster:
:exciting:
PMR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

Нummer не машина а ...!

« Ответ #34 : Октября 10, 2011, 22:05:23 pm »

ХОЧ тиждень поїжджу як ВСІ люди, не в болоті
то ты наверно будеш её в багажнике возить ?

ваш единомышленник
RnR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

LL RnR !

« Ответ #35 : Октября 11, 2011, 07:06:21 am »

"Довольно обидны Ваши слова"(с).... Це я з тим змістом, що не зарікаюсь ні від чого, в принципі... )))
Просто мене прикалує мій друган, який зі свої чорним Крузіком не вилазить з мийок...а на мене дивиться як на ідіота . А питання - "а не жалко такої автівки" - взагалі доводить до істерики))) Буду чистим, нехай порадується...  :big_smile1: ...

Long Live Rock'n'Roll !
RnR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

LL RnR !

« Ответ #36 : Октября 11, 2011, 07:09:37 am »

ХОЧ тиждень поїжджу як ВСІ люди, не в болоті
то ты наверно будеш её в багажнике возить ?

Нєа, це не серйозно...просто буду їздити "на ципочках" ))))...як нормальні пацани - в кабак, в гастрік, на діскарь-в сауну...і усьо. ))))

Long Live Rock'n'Roll !
krava
Совет клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

« Ответ #37 : Октября 11, 2011, 07:51:18 am »

"Довольно обидны Ваши слова"(с).... Це я з тим змістом, що не зарікаюсь ні від чого, в принципі... )))
Просто мене прикалує мій друган, який зі свої чорним Крузіком не вилазить з мийок...а на мене дивиться як на ідіота . А питання - "а не жалко такої автівки" - взагалі доводить до істерики))) Буду чистим, нехай порадується...  :big_smile1: ...

Він то порадується, а от інші не зрозуміють...
 :grimace:

Як цьо мона на новій М/Т резіні їздити цілий тиждень по асфальту і ніразу навіть в кювет не нирнути?  :beated:

ПіСі:
Сьодні ваще дощ. ТО ти взагалі не виїжай, на маршрутці або на автобусі тра їхати.
 :bad_smile:
krava
Совет клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

« Ответ #38 : Октября 11, 2011, 07:58:13 am »

Та ті крузіки і по нашому асфальту толком їздити не вміють. В мене мій швагро питав постійно по дорозі, коли весною після сходу снігу з асфальтом їхали на Буковель двома машинами (я на хомяку і швагро на крузіку), чого ти, коли ями на дорозі, їдеш швидше ніж по "нормальному асфальту"?.

В нього тоже крузак завжди був чистий - вже продав - вигідно.
RnR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

LL RnR !

« Ответ #39 : Октября 11, 2011, 14:22:09 pm »

Та ті крузіки і по нашому асфальту толком їздити не вміють. В мене мій швагро питав постійно по дорозі, коли весною після сходу снігу з асфальтом їхали на Буковель двома машинами (я на хомяку і швагро на крузіку), чого ти, коли ями на дорозі, їдеш швидше ніж по "нормальному асфальту"?.

До речі...дійсно...сам швише по ямах починаю їхати )))) А "лежачий мєнт" біля 4-ї гімназії мусово ТРЕБА на швидкості проскочити...  :big_smile1: ...
Мені з Гаражджи стрьомно на маршрутці їхати...а таксюги не знають куди їхати, бо вулиці навіть немає... а координати "за полем біля лісу" хєрово розуміють. Коли поставлю нову гуму і нові диски та буде дощ - буду дома сидіти. Буде місяць дощ - буду сидіти місяць...другий...а там і літо на носі )))).

Long Live Rock'n'Roll !
krava
Совет клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

« Ответ #40 : Октября 11, 2011, 15:22:06 pm »

До речі...дійсно...сам швише по ямах починаю їхати )))) А "лежачий мєнт" біля 4-ї гімназії мусово ТРЕБА на швидкості проскочити...  :big_smile1: ...
Мені з Гаражджи стрьомно на маршрутці їхати...а таксюги не знають куди їхати, бо вулиці навіть немає... а координати "за полем біля лісу" хєрово розуміють. Коли поставлю нову гуму і нові диски та буде дощ - буду дома сидіти. Буде місяць дощ - буду сидіти місяць...другий...а там і літо на носі )))).

Нуда! сіки там тої зіми!

А може тобі лафету купити?  :exciting:
Будеш хомяка на лафеті катати.  :confident:
Це буде ще крутіше, чим на пАлірованому крузаку вишивати...
 :big_smile1:
RnR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

LL RnR !

« Ответ #41 : Октября 11, 2011, 18:52:55 pm »

Нуда! сіки там тої зіми!

А може тобі лафету купити?  :exciting:
Будеш хомяка на лафеті катати.  :confident:
Це буде ще крутіше, чим на пАлірованому крузаку вишивати...
 :big_smile1:

Можна і так... Але я краще в сусіда Прадік візьму...там тачанка конкретна, нічого не боїться...прострелена, полита кислотою, бита кувалдою... Класний він пацан...всі його люблять і поважають ...  :big_smile1:

Long Live Rock'n'Roll !
krava
Совет клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

« Ответ #42 : Октября 11, 2011, 21:35:18 pm »

RnR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

LL RnR !

« Ответ #43 : Октября 14, 2011, 17:14:01 pm »

ПіСі:
Сьодні ваще дощ. ТО ти взагалі не виїжай, на маршрутці або на автобусі тра їхати.

Поставили гуму та диски...прийшлось їхати і в дощ (((( ...вимурзувати гламуромобільчик....

Сама гума так нічо, Cooper Discoverer STT ....

Перші враження від вузькопрофільної гуми - нічого особливого, правда зникла бовтанка кузову зі сторони в сторону, зате з"явилось маленьке пошарпування вверх-вниз... Ями все ж більше відчуваються на цій, але нічого страшного. Зате на трасі стоїть ЩЕ краще... Копм збісився, видає сервіс трансмісії та постійно світить знак тиску в колесах )))) І не дивно, датчики тиску не переставили )))) Залишилось ще по болоті попробувати, але це після перестановки датчиків тиску та загального сервісу....мало що....
Якраз доречними будуть розширювачі колесних арок...які ВЖЕ замовив...

Long Live Rock'n'Roll !
98white89
Совет клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

« Ответ #44 : Октября 14, 2011, 18:02:58 pm »

класс!!! у нас тоже такая резина лежит в магазе все мне ее сватают продавцы  :big_smile: но много НО , которые не дают мне ее купить :confuse: а так красиво получилось!!!

RnR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

LL RnR !

« Ответ #45 : Октября 14, 2011, 18:19:53 pm »

класс!!! у нас тоже такая резина лежит в магазе все мне ее сватают продавцы  :big_smile: но много НО , которые не дают мне ее купить :confuse: а так красиво получилось!!!

Наживо геть класно виглядає...і на трасі стоїть круто... Залишилось болото, пісок та каміння випробувати....

Long Live Rock'n'Roll !
krava
Совет клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

« Ответ #46 : Октября 16, 2011, 09:35:03 am »

ПіСі:

Поставили гуму та диски...прийшлось їхати і в дощ (((( ...вимурзувати гламуромобільчик....

Сама гума так нічо, Cooper Discoverer STT ....

Перші враження від вузькопрофільної гуми - нічого особливого, правда зникла бовтанка кузову зі сторони в сторону, зате з"явилось маленьке пошарпування вверх-вниз... Ями все ж більше відчуваються на цій, але нічого страшного. Зате на трасі стоїть ЩЕ краще... Копм збісився, видає сервіс трансмісії та постійно світить знак тиску в колесах )))) І не дивно, датчики тиску не переставили )))) Залишилось ще по болоті попробувати, але це після перестановки датчиків тиску та загального сервісу....мало що....
Якраз доречними будуть розширювачі колесних арок...які ВЖЕ замовив...

Кльово вишло! В багно коли? Де будеш серв1с робити?
krava
Совет клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

« Ответ #47 : Октября 16, 2011, 09:35:15 am »

А хтось тут розпинавс1 на весь хворум, шо тиждень по тому як взуйе хомку в нов1 мешти, буде т1ко пилюку з1 нього здувати.... :haha: :haha:
RnR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

LL RnR !

« Ответ #48 : Октября 16, 2011, 12:23:17 pm »

Кльово вишло! В багно коли? Де будеш серв1с робити?

Та там само сервіс, де ТО робили, в Ліпінах...в Андрія чи в Руслана....
Але спочатку замовлю датчики тиску...зі старих дисків знімати не буду, нехай будуть. Поставлю туди комплект гуми, може чисто зимової...
Завтра мабуть в Карпати рвану, на добу-дві...в район Міжгір"я, заїду на Синевир. Там участок колєга придивився класний, поряд зі своїм, недалеко від озера..... Заодно перевірю цю гуму на камені і теде.... )))

Long Live Rock'n'Roll !
PMR
Член клуба
Пользователи

Офлайн Офлайн

Нummer не машина а ...!

« Ответ #49 : Октября 16, 2011, 20:47:12 pm »

Зате на трасі стоїть ЩЕ краще
чё то я не понимаю , как это может быть?
это противоречит самому определению для данного типа покрышек .
Cooper Discoverer STT- это же   МТшная резина для OF роуд ,

ваш единомышленник
Страниц: [1] 2  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в: