RnR
Член клуба
Пользователи
:) 3
Офлайн
LL RnR !
|
|
« : Октября 10, 2011, 07:30:34 am » |
|
Територію з Хом"яком ділять метис аляскінського маламута та сибирського хаскі РОККІ та довгошерста дойче РЕКСА: Ну і котяра-двортер"єр МОТЯ: РОККІ має паскудно-своєнравний характер, ще й агресивний...хоча на фотках типу "лапочка": РЕКСА вівчарка, і цим все сказано: Мотя постійно дражнить Рексу, а Рекса лазить по парканах і по деревах... Рекса постійно злапує котяру, але відпускає без явних ушкоджень. Але коли з вольєру виходить Роккі, то Мотя десь зникає... Відчуває, що той просто перекусить навпіл, без всяких докорів сумління. Ще є миші, кроти, ящірки, купа птахів і теде...але це вже не варте уваги ))))))
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
Бо.
|
|
« Ответ #1 : Октября 10, 2011, 09:56:12 am » |
|
ого ! ) )
|
|
|
|
|
|
|
PMR
Член клуба
Пользователи
:) 20
Офлайн
Нummer не машина а ...!
|
|
« Ответ #2 : Октября 10, 2011, 10:05:00 am » |
|
Ще є миші, кроти, ящірки, купа птахів і теде ты директор зоопарка ?
|
|
|
|
ваш единомышленник
|
|
|
98white89
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
нас ждут великие дела и италия
|
|
« Ответ #3 : Октября 10, 2011, 11:54:02 am » |
|
у меня сейчас нет никого, кроме кучи соседских ...лядских псов а был собако прожил около 18 лет но приболел и пришлось усыпить и с тех пор не завожу собаку
|
|
|
|
|
|
|
ТАНКИСТ
Член клуба
Пользователи
:) 13
Офлайн
|
|
« Ответ #4 : Октября 10, 2011, 12:02:08 pm » |
|
У меня кролик есть персиковый одна штука и всё.
|
|
|
|
|
|
|
Бо.
|
|
« Ответ #5 : Октября 10, 2011, 14:08:52 pm » |
|
у меня сейчас нет никого, кроме кучи соседских ...лядских псов а был собако прожил около 18 лет но приболел и пришлось усыпить и с тех пор не завожу собаку не растраивайся , скоро у тебя будет новое калесо !
|
|
|
|
|
|
|
98white89
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
нас ждут великие дела и италия
|
|
« Ответ #6 : Октября 10, 2011, 14:21:00 pm » |
|
у меня сейчас нет никого, кроме кучи соседских ...лядских псов а был собако прожил около 18 лет но приболел и пришлось усыпить и с тех пор не завожу собаку не растраивайся , скоро у тебя будет новое калесо ! ахаха та только это и спасает
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #7 : Октября 10, 2011, 14:39:42 pm » |
|
Ще є миші, кроти, ящірки, купа птахів і теде ты директор зоопарка ? Нєа, я давно вже типу безробітний... Просто тварин люблю, особливо собак. А живу за містом, під лісом, от і всякої хрєні повно повзає, бігає і літає навколо ))))
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #8 : Октября 10, 2011, 14:44:10 pm » |
|
у меня сейчас нет никого, кроме кучи соседских ...лядских псов а был собако прожил около 18 лет но приболел и пришлось усыпить и с тех пор не завожу собаку Фірштейн...в мене дохтора-профі довели хімікатами до інсульту і залікували насмерть восьмимісячного маламута, так лікували піроплазмоз(кліща)...жертви аборту, мля... Та і взагалі знаю як це втратити Друга ((( Але вирішив не зациклюватись на втратах а продовжувати співжиття з песами....
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #9 : Октября 10, 2011, 14:46:29 pm » |
|
У меня кролик есть персиковый одна штука и всё. Кролик, ****, ЛИЧНОСТЬ(с) .... В мене в свій час, в минулому житті, жило одночасно ВІСІМ різних папуг, голуб і ворона )))) Теж лічності, кожен....
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
krava
Совет клуба
Пользователи
:) 21
Офлайн
|
|
« Ответ #10 : Октября 10, 2011, 16:15:45 pm » |
|
А в нас гавкучий той-тер"єр. Сука ше та. Я її пинками вже років п"ять не можу навчити на мене-хазяїна не гавкати, коли я з роботи прихожу. далі на тому тижні почвилася вже третя канарейка. Дві попередні полетіли до Бозі. Ще є в "бабусі" кролики. Але їм в хату вхід тільки на кухню і в каструлю. Десь так.
|
|
|
|
|
|
|
Бо.
|
|
« Ответ #11 : Октября 10, 2011, 17:13:49 pm » |
|
А в нас гавкучий той-тер"єр. Сука ше та. Я її пинками вже років п"ять не можу навчити на мене-хазяїна не гавкати, коли я з роботи прихожу. далі на тому тижні почвилася вже третя канарейка. Дві попередні полетіли до Бозі. Ще є в "бабусі" кролики. Але їм в хату вхід тільки на кухню і в каструлю. Десь так. до потолка литала ?
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #12 : Октября 10, 2011, 20:29:37 pm » |
|
А в нас гавкучий той-тер"єр. Сука ше та. Я її пинками вже років п"ять не можу навчити на мене-хазяїна не гавкати, коли я з роботи прихожу. далі на тому тижні почвилася вже третя канарейка. Дві попередні полетіли до Бозі. Ще є в "бабусі" кролики. Але їм в хату вхід тільки на кухню і в каструлю. Десь так. В мене в минулому будинку, на третьому поверсі, був зимній сад. Там жили папуги та голуб, то я свого Хаскі навчив так, що він навіть туди і не дивився.... Але вже на вулиці, що не робив - пофіг. Все що рухається ловилось та душилось...особливо задовбували його рейди за територію, і як результат - сусідські кури, індики і вся та живність що гуляла на лугу біля Стиря, навпроти старого міста, сунулась в двір. а потім сусіди прямою наводкою за капустою )))) Кожен тиждень оплачував сусідську дичину* ))))
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
krava
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #13 : Октября 10, 2011, 20:43:57 pm » |
|
А в нас гавкучий той-тер"єр. Сука ше та. Я її пинками вже років п"ять не можу навчити на мене-хазяїна не гавкати, коли я з роботи прихожу. далі на тому тижні почвилася вже третя канарейка. Дві попередні полетіли до Бозі. Ще є в "бабусі" кролики. Але їм в хату вхід тільки на кухню і в каструлю. Десь так. до потолка литала ? шесть метроф в длинну регулярно. Но ужо подумываю, что полёт с восьмого этажа и прямиком на прогулку (на травку) должен помочь моему курсу дресировки... Если и это не поможет, придется али хирургоф применять и перерезать гоосовые связки или тренировать с восьмого на асфальт. Но тут думаю точно токо одна попытка.
|
|
|
|
|
|
|
krava
Совет клуба
Пользователи
Офлайн
|
|
« Ответ #14 : Октября 10, 2011, 20:45:53 pm » |
|
А в нас гавкучий той-тер"єр. Сука ше та. Я її пинками вже років п"ять не можу навчити на мене-хазяїна не гавкати, коли я з роботи прихожу. далі на тому тижні почвилася вже третя канарейка. Дві попередні полетіли до Бозі. Ще є в "бабусі" кролики. Але їм в хату вхід тільки на кухню і в каструлю. Десь так. В мене в минулому будинку, на третьому поверсі, був зимній сад. Там жили папуги та голуб, то я свого Хаскі навчив так, що він навіть туди і не дивився.... Але вже на вулиці, що не робив - пофіг. Все що рухається ловилось та душилось...особливо задовбували його рейди за територію, і як результат - сусідські кури, індики і вся та живність що гуляла на лугу біля Стиря, навпроти старого міста, сунулась в двір. а потім сусіди прямою наводкою за капустою )))) Кожен тиждень оплачував сусідську дичину* )))) німецька вівчарка, то інше діло. Була в мене німка. так ми з нею гуляли без поводка. була прив"язана до ноги..
|
|
|
|
|
|
|
Бо.
|
|
« Ответ #15 : Октября 10, 2011, 21:36:52 pm » |
|
А в нас гавкучий той-тер"єр. Сука ше та. Я її пинками вже років п"ять не можу навчити на мене-хазяїна не гавкати, коли я з роботи прихожу. далі на тому тижні почвилася вже третя канарейка. Дві попередні полетіли до Бозі. Ще є в "бабусі" кролики. Але їм в хату вхід тільки на кухню і в каструлю. Десь так. В мене в минулому будинку, на третьому поверсі, був зимній сад. Там жили папуги та голуб, то я свого Хаскі навчив так, що він навіть туди і не дивився.... Але вже на вулиці, що не робив - пофіг. Все що рухається ловилось та душилось...особливо задовбували його рейди за територію, і як результат - сусідські кури, індики і вся та живність що гуляла на лугу біля Стиря, навпроти старого міста, сунулась в двір. а потім сусіди прямою наводкою за капустою )))) Кожен тиждень оплачував сусідську дичину* )))) німецька вівчарка, то інше діло. Була в мене німка. так ми з нею гуляли без поводка. була прив"язана до ноги.. збочинец
|
|
|
|
|
|
|
RnR
Член клуба
Пользователи
Офлайн
LL RnR !
|
|
« Ответ #16 : Октября 11, 2011, 07:14:20 am » |
|
А в нас гавкучий той-тер"єр. Сука ше та. Я її пинками вже років п"ять не можу навчити на мене-хазяїна не гавкати, коли я з роботи прихожу. далі на тому тижні почвилася вже третя канарейка. Дві попередні полетіли до Бозі. Ще є в "бабусі" кролики. Але їм в хату вхід тільки на кухню і в каструлю. Десь так. В мене в минулому будинку, на третьому поверсі, був зимній сад. Там жили папуги та голуб, то я свого Хаскі навчив так, що він навіть туди і не дивився.... Але вже на вулиці, що не робив - пофіг. Все що рухається ловилось та душилось...особливо задовбували його рейди за територію, і як результат - сусідські кури, індики і вся та живність що гуляла на лугу біля Стиря, навпроти старого міста, сунулась в двір. а потім сусіди прямою наводкою за капустою )))) Кожен тиждень оплачував сусідську дичину* )))) німецька вівчарка, то інше діло. Була в мене німка. так ми з нею гуляли без поводка. була прив"язана до ноги.. Про Дойчів і мови немає...я про сибірського Хаскі писав... ВСІ лайкоподібні - конкретні засранці... Але зараз в мене вже третій Лайкун)))) Метис -сила і крепкість аляскінського Маламута з зовнішністю сибірського Хаскі і кандоністим характером )))
|
|
|
|
Long Live Rock'n'Roll !
|
|
|
|